Nieuws uit Harelbeke

Harelbeke

Nieuws uit Harelbeke

Veertig buurttuintjes geopend en al meteen volzet

18/06/18 02:57 - Op de Goudberg zijn zaterdag veertig buurttuintjes geopend. De vraag naar tuintjes was zo groot dat alle plekjes nu al zijn ingenomen.

Voetballer afgevoerd na klap van dronken tegenspeler

18/06/18 02:57 - Tijdens het minivoetbaltoernooi d'Hulste Cup moest een speler afgevoerd worden naar het ziekenhuis. De speler raakte gewond nadat een tegenspeler hem een klap had uitgedeeld. Het slachtoffer bleef liggen en leek er ernstig aan toe. Er was sprake van een hersenletsel. Maar volgens de organisatie is het minder erg dan het eerst leek. Het slachtoffer zou ondertussen al terug thuis zijn. De tegenspeler die de klap uitdeelde, was aangeschoten toen hij op het veld stond. Na het incident werd hij door de organisatie van het toernooi verwijderd. Hoogstwaarschijnlijk zal er door het slachtoffer een klacht ingediend worden.

Bram (21) mag volgend jaar in Abu Dhabi voetballen: “Iedereen moet zich bewijzen, maar hij nog wat meer”

16/06/18 02:57 - Keeper Bram Verbrugghe uit Ardooie mag volgend jaar naar de Special Olympics in Abu Dhabi. Maar vooraleer hij daarnaartoe kan, moet zijn familie eerst 1.500 euro inzamelen.

Het stinkt hier al weken, maar niemand weet waar de geur vandaan komt: "Het is niet uit te houden"

15/06/18 05:41 - Het stinkt al vier weken in de omgeving van de Collegewijk. Een doordringende ammoniakgeur keert geregeld terug. De milieudiensten zoeken al weken vanwaar de stank vandaan komt.

Het stinkt hier al weken en niemand vindt oorzaak: “En onze gezondheid dan?”

15/06/18 05:41 - Het stinkt al vier weken in de omgeving van de Collegewijk. Een doordringende ammoniakgeur keert geregeld terug. De milieudiensten zoeken al weken vanwaar de stank vandaan komt.

Anderlecht-babe maakt promotie voor een andere eersteklasser

15/06/18 05:40 - Voormalig Anderlecht-babe Tessa Planckaert (20) prijkt op de nieuwe campagnebeelden van voetbalploeg KV Kortrijk. Nog opvallender: de paars-witte supporter werkt al jaren voor de Kortrijkse ploeg. “Maar als ze spelen, ga ik niet kijken.”

Harelbeke maakt met flitspalen jacht op snelheidsduivels

14/06/18 02:57 - Het stadsbestuur van Harelbeke wil de komende jaren snelheidscamera's installeren op zijn grondgebied. Onder andere in de Kortrijksesteenweg moet een flitser komen. Uitgebreid onderzoek moet bepalen waar er nog nodig zijn.

Viergeslacht gevierd op Vaderdag

13/06/18 02:57 - Vaderdag was voor de familie Huysentruyt uit Harelbeke het moment dag om hun viergeslacht te vieren. Albert (83) is sinds kort de fiere overgrootvader van Merijn. Opa Patrick (61) en papa Maxime (28) maken het viergeslacht volledig. De hele familie woont in Harelbeke. Merijn werd geboren op 9 februari en is het eerste kindje van Maxime en Ruth Desmet.

Harelbeke krijgt geen jachthaven

13/06/18 02:57 - Er komt dan toch geen jachthaven op het Moleneiland in Harelbeke. Het plan wordt definitief opgeborgen. Wat er dan wel komt, zal later blijken.

Bekende koppen onderaan de lijst van SP.A en Groen

11/06/18 02:57 - SP.A en Groen zetten hun meest ervaren gezichten bijna allemaal onderaan hun lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen. Schepenen David Vandekerckhove, Inge Bossuyt en Dominique Windels duwen samen met Filip Lainez de lijst.

Zelf nieuws uit Harelbeke?
Deel ervaringen over HarelbekeHarelbeke

„ Op woonplaatsen.be vindt u alle informatie over uw gemeente. Ook over Harelbeke! “

Woonplaatsen.be

Voordelen van Woonplaatsen.be
  • Ontvang vrijblijvend prijzen en offertes.
  • Lokale aanbieders gespecialiseerd in hun vak
  • Sluit de beste regionale deals in enkele kliks.
  • 100% gratis en geheel vrijblijvend te gebruiken